Aleksandër Gjoka flet për vështirësitë financiare në kohë Covidi


Për shkak të pandemisë, aktivitetet artistike në vend janë ndaluar prej muajsh dhe muzika është një nga sektorët më të prekur.

Aleksandër Gjoka, Elton Deda dhe Redon Makashi ishin të ftuar në emisionin "ABC e pasdites", për të folur rreth kësaj çështje.

Deda shtroi problemin e vështirësive financiare, duke iu bërë thirrje artistëve që të bashkohen përgjatë kësaj periudhe.
loading...
loading...

SHKRUAJ NJË KOMENT

0 Comments