72% e grave thonë se kjo është gjëja e vetme që duhet për një seks të mahnitshëm


Gjendja juaj, marrëdhënia dhe natyrisht stimulimi i klitorit hyjnë në lojë. Tani, një studim i ri po e konfirmon këtë fakt.

Studimi i cili është publikuar në Journal of Sex & Therapy Marital, analizoi të dhënat nga 1,055 gra në moshë nga 18 deri në 94 vjeç, të cilët iu përgjigjën një studimi online në lidhje me jetën e tyre seksuale. Rezultatet janë mjaft inteligjente. Ndërsa 18.4% e grave (me fat) thanë se vetëm seksi penetrues ishte i mjaftueshëm për orgazmën, 36.6% thanë se kishin nevojë për stimulim klitoral.
36% e grave thanë se, ndërkohë që nuk kishin domosdoshmërisht nevojë për stimulim klitoral për të përfunduar, orgazmat e tyre janë më të mira nëse klitorisi i tyre merr pak dashuri gjatë seksit.

Shumica e grave gjithashtu thanë se orgazmat e tyre janë shumë më të mira kur partneri i tyre shpenzon kohë për të ndërtuar ngazëllimin e tyre, kur partneri i tyre e di se çfarë duan, kur kanë intimitet emocional dhe kur kanë stimulim klitoral gjatë seksit.
loading...
loading...

SHKRUAJ NJË KOMENT

0 Comments