International

Auto News

Labels

Tërmeti shkatërrues, ja llogaritë bankare ku mund të jepni ndihmën tuaj


Tërmeti i tmerrshëm që goditi vendin tonë ka shkaktuar humbje jetësh njerëzore dhe dëme kolosale materiale.

Për këtë arsye, nevojitet ndihma e të gjithëve, ku secili mund të japë kontributin e tij për Shqipërinë dhe shqiptarët, për ata vëllezër e motra që u preken nga lëkundja e jashtëzakonshme e tërmetit, që humbën shtëpinë, vëllain, motrën, nënën.

Më poshtë llogarite ku mund të kontribuoni:
loading...

SHKRUAJ NJË KOMENT

0 Comments