Hipokrizia e Edi Ramës me besimtaret mysliman! Ja faktet skandaloze që gjithkush duhet ti di!

Edi Rama në takimin që zhvilloi në qytetin e Pukës sponsorizoi me të madhe në mediat që ka nën hyqëm lajmin se ai kishte ndaluar fjalën gjatë kohës që hoxha thërriste në xhami ezanin.

Ky veprim është krejt normal dhe duhet kryer nga çdo njeri që respekton besimin e gjithësecilit. Ajo ç’ka është hipokrizi e madhe në këtë mesele është fakti se shumë e kanë harruar, por jo besimtarët mysliman se si Edi Rama në krye të Bashkisë së Tiranës shkelte me këpucët e tij, madje me arrogancë në qilimat që besimtarët shtronin për të kryer ritin e faljes.

Ai me pafytyrësi shkelte aty ku besimtarët do të vendosnin kokën. Nëse shikoni foton e para pak kohëve, ajo që do t’ju bëjë përshtypje është shikimi i habitur i një besimtari që nuk arrin ta kuptojë se si kryetari i bashkisë kryen një sjellje aq arrogante, kur fare mirë mund të devijonte fare pak rrugën për të respektuar besimtarët. 


Po kështu ka shumë histori që tregojnë se ai ulëriste me të madhe nga zyra e tij në Bashki kur hoxha thërriste ezanin në xhaminë ngjitur të Et'hem Beut duke kërkuar që xhamia të mbyllej pasi e shqetësonte.

loading...
loading...

SHKRUAJ NJË KOMENT

0 Comments