Femrat rrëfehen: Çfarë nuk di ai për gjoksin tim!


1. Nuk ka ndjesi më të bukur se kur në fund të ditës, i heq ato sutjena të mallkuara.

2. Të kesh gjinj shoqërohet me një ndjesi ankthi: shpesh, zhduken pa e kuptuar se ku dhe si! E ke parasysh kur shtrihesh në kurriz dhe ato humbasin se ku? Jo, ë?

3. Njëri është më i madh se tjetri, kaq mjafton. Se cili është, kjo nuk thuhet.

4. Edhe mua më pëlqen ta prek gjoksin tim. Ai është i butë, i rrumbullakët. Ndonjëherë vë rë veten duke kapur gjoksin ndërsa rregulloj sutjenat. Sigurisht, sa për të kontrolluar nëse vazhdon të jetë aty.5.Unë shikoj gjokse femrash më shumë se ti! Jo sepse jam perverse, thjesht për të krijuar njëfarë standardi për veten. Edhe pse mund të futem në krizë.
6.Si the? Ç’numër e kam gjoksin? E ç’rëndësi ka kjo?

7.Të mjafton të dish që kur jam me perioda, ai dhemb, dhemb! Mund të bëhet një numër më i madh por prapë, a ia vlen barra qiranë?

8. Harroje se goditja tek ‘vendi’ dhemb më shumë se një goditje në gjoks! Për këtë jam mëse e bindur!
loading...
loading...

SHKRUAJ NJË KOMENT

0 Comments